Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

TURIZMO GATVĖ

Šventės, festivaliai

Šių metų rugsėjo 9–10 dienomis Šiauliuose vyks didžiausia Šiaurės Lietuvoje, sutraukianti daugiau nei 20 000 lankytojų, Saulės miesto šventė – „Šiaulių dienos 786“.

Pirmą kartą per miesto šventę organizuojama Šiaulių turizmo gatvė 2022. Net dvi dienas miestelėnai ir miesto svečiai turės galimybę susipažinti su Lietuvos bei Latvijos miestų ir miestelių turistiniais ištekliais. Į Šiaulius atvyksta turizmo atstovai iš Alytaus, Birštono, Prienų, Kupiškio, Jelgavos, Daugpilio ir kt.

Šiaulių dienų metu turizmo gatvėje bus pristatytas ir naujasis leidinys „National Geographic Lietuva“ ir dar neatrastos patirtys Lietuvoje. Turizmo skatinimo agentūros „Keliauk Lietuvoje“ komanda Šiaulių dienų lankytojus kvies su šūkiu „Atrask tai, kas sava“: nuo poilsio lietuviškose salose, namelio medyje, iki net nesvajotų šaltibarščių ar ledų variacijų – tereikia išsirinkti iš savame krašte gausių išskirtinių vietų, pramogų, skonių ar kitokių patirčių.

Renginio vieta – Šiaulių bulvaras (Vilniaus gatvė), atkarpa tarp Varpo ir Dvaro gatvių, t.y. pagrindinė bulvaro atkarpa, priešais naująsias Šiaulių TICo ir „Baltų kelio“ centro patalpas.

Renginio laikas – 2022 rugsėjo 9 d. nuo 11.00 iki 19.00 val.

rugsėjo 10 d. nuo 11.00 iki 18.00 val.