Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Šiaulių Dainų progimnazijos Naujųjų medijų mokyklos mokinių kūrybos paroda SUBTILUS PASAULIS

Parodos

Birželio 18 d. 18 val. „Laiptų galerijoje“ atidaroma Šiaulių Dainų progimnazijos Naujųjų medijų mokyklos mokinių kūrybos paroda SUBTILUS PASAULIS. Ją pristatys dailininkė, dailės mokytoja Marytė Ruzgytė.

Parodą „Subtilus pasaulis“ sudaro net kelios dešimtys jaunųjų menininkų kūrinių, sukurtų tapybos ir grafikos technikomis. Darbai atveria vartus į jautrų jaunuolių vidinį pasaulį bei požiūrį į kūrybą ir meną.

Parodos iniciatorė bei kuratorė Marytė Ruzgytė, kalbėdama apie kūrybos procesą, sako: „Subtilus pasaulis vos įžiūrimas, vos pastebimas, turintis niuansų, jautrus. Kiekvienas jaunas menininkas savo kūrybą jautriai išgyvena, suvokia skirtingai, detaliai ar abstrahuotai. Kūrybiniuose darbuose jaunieji menininkai stengiasi perteikti savo kūrybinio pasaulio vaizdus bei simbolius grafikos, tapybos technikomis. Meniniuose darbuose galima pakeliauti po mistinį, realistinį, siurrealistinį pasaulį. Norint susipažinti su subtiliuoju pasauliu, pirmiausia reikia pamąstyti, kokios mintys apie pasaulį Jums yra ar bus priimtinos“.

Lauksime Jūsų „Laiptų galerijoje“ (Žemaitės g. 83, Šiauliai) birželio 18 d. 18 val. parodoje „Subtilus pasaulis“.

Renginys – nemokamas!

Paroda bus eksponuojama iki liepos 6 d.