Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Onos Astrauskienės knygos „Saugumo uostas“ pristatymas

Kiti renginiai

Balandžio 14 d. 12 val. Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešosios bibliotekos Didžiojoje skaitykloje (III a.) savo debiutinę knygą „Saugumo uostas“ pristatys Ona Astrauskienė.

Autorė sako, kad knyga skirta saviugdai, sąmoningumui, meilei sau ir savivertei stiprinti, o tekstai yra terapinio pobūdžio.

Savo pirmąją knygą pristatanti Ona Astrauskienė apie save pasakoja:

„Esu Ona, dviejų vaikų mama, visuomenės sveikatos specialistė, neuroedukatorė, šiuo metu magistrantė. Jau seniai jutau, kad esu kitokia, kad mane traukia kūryba, rašymas, savotiškas minčių dėstymas, galimybė motyvuoti kitus. Baigusi neuroedukacijos kursus pajutau, kad atgijo rašymo poreikis, tekstai rašėsi lengvai. Tad po paskatinimų socialinėje erdvėje ir minčių susidėliojimo nusprendžiau išleisti savo kūrybos knygą.“

„Saugumo uostas“ – knyga trokštančiam skirti laiko sau, pabuvimui su savo mintimis, norinčiam išmokti mylėti save, išmokti džiaugtis mažais dalykais. Ši knyga tiems, kam trūksta motyvacijos pajudėti iš vietos, tiems, kam norisi išmokti suprasti save, išmokti išgirsti savo vidų.

„Saugumo uostas“ – tarsi savotiška meditacija, terapija, knyga, skirta pasimatymui su savimi.

Renginys nemokamas.

Renginio metu gali būti fotografuojama ir filmuojama, o nuotraukos viešinamos bibliotekos informaciniuose kanaluose.