Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Nuotykių komedija „Primadonos“

Spektakliai

Mieli žiūrovai,

informuojame, kad komedija „Primadonos“, turėjusi vykti sausio 23 d. 18 val. Šiauliuose ir neįvykusi dėl aktoriaus ligos,yra perkeliama į 2022 m. kovo 23 d. 18 val.

Žiūrovai į 2022 m. kovo 23 d. renginį bus įleidžiami su tais pačiais bilietais – papildomai jų keisti nereikės.

Jeigu Jums netinka nauja renginio data, galite savo bilietus grąžinti ne vėliau kaip iki vasario 7 d. kreipiantis el. paštu [email protected] 

Nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus.

DOMINO teatro administracija

Dviems draugams, aktoriams Džekui ir Leo, niekaip nepavyksta užkariauti didžiųjų teatro scenų. Netikėtai išgirdę, kad JAV gyvenanti turtinga dama nemenką palikimą užrašys savo seniai matytiems sūnėnams iš Anglijos, jei tik jie spės atvykti su ja atsisveikinti, nusprendžia imtis naujo vaidmens.

Netikėtai paaiškėja, kad jie visai ne sūnėnai, o dukterėčios! Bet ambicingiems vaikinams tai ne kliūtis. Tapę puikiosiomis Maksina ir Stefanija, jie vyksta į JAV susitikti su „savo tetule“. Amerikoje jų laukia daugybė nuotykių, pinigai ir… netikėtai užklupusi meilė. Galų gale Džekui ir Leo reikės pasirinkti – meilė ar pinigai?

Šią garsiąją Brodvėjaus komediją sukūrė Kenas Ludvigas (Ken Ludwig), kurio kūriniai pelnė daugybę teatro apdovanojimų, o pjesės statomos garsiausiose Brodvėjaus ir Westendo scenose.

Organizatorius VšĮ „Komedijos teatras“ (DOMINO teatras)
tel.  8 5 219 43 52