Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Muzikinis spektaklis „Išsipildžiusios svajonės istorija“

Koncertai

Spektaklyje skamba gražiausios I. Kalman, J. Strauss, F. Lehar bei kitų operečių arijos. Ištraukos iš operečių atskleidžia aistringą, romantišką, šviesią, šarmingą ir uždegančią istoriją apie meilę.

Spektaklio veiksmas vyksta 1920–1930 metais. Muzikinio spektaklio herojai – paprasta šokėja ir kilmingas grafas, kaip ir daugelis iš mūsų, svajoja apie meilės paieškas ir jos tikrumą. Jie nori mylėti, bet nepasitiki. Tuometinės visuomenės normos ir nuostatos daro jų meilę ir svajones neįmanomais. Bet jų meilė yra tiek stipri, kad sulaužo nusistovėjusias visuomenės taisykles. Patikėję trapia savo ateitimi, jie suklysta ir per kvailiausią atsitiktinumą praranda vienas kitą, tačiau likimas vis tiek juos suveda. Jiems tenka ginti savo meilę... Meilė kuri laužo taisykles, yra tiek stipri, kad sugeba sugriauti sienas, vien tam, kad ji išsipildytų.

Charizmatiškas, artistiškas vokalinis duetas „Bella Vita“, kurio nariai profesionalūs solistai Gražina Skinderytė – Kurnickienė (sopranas) ir Nacionalinio operos ir baleto teatro emeritas Vytautas Kurnickas (tenoras) papasakos žiūrovams išsipildžiusios svajonės istoriją.
 

Organizatorius Vytautas Kurnickas