Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

MARIONETTE VASAROS ATIDARYMAS

Vakarėliai

Jau Gegužės 31d. Talkšos ežero prieigose, prie Geležinės Lapės,Vandenlenčių parke Marionette!

Superinė vieta, originalūs patiekalai,Marionette Olimpinės žaidynės, pokalbiai su draugais ir šeimos nariais, iliuzionisto pasirodymas, galimybė išmėginti vandenlenčių sportą ir nerealus vakarėlis su žinomais atlikėjais!

Organizuojame jums visą dieną įvairios, nemokamos veiklos.

 

Renginio programa:

 

12.00 Registracija į Olimpines varžybas.

13.00 „Atviri dialogai su Mėlynu mėnuliu“: Marionette kviečia atrasti pusiausvyrą ne tik ant vandens, bet ir savyje. Šioje veikloje su „Mėlyno mėnulio“ komanda patirsime, kaip subalansuoti kūną, protą, emocijas ir jausmus. Bandysime išgirsti savo poreikius, surasti „degalų“ kūnui ir kartu ieškosime vidinių resursų pusiausvyrai išlaikyti. Moderuoja "Greta Savickė" .

14:00 Olimpinių žaidynių pradžia! Nebijokite, Olimpinės varžybos nereiškia, jog turite būti "užsisportavę". Norime pakviesti prisijungti visus, norinčius linksmai praleisti laiką. Žaidynėse lavinsime komandinį bendravimą, gerinsime tarpusavio ryšį! Jei nepabūgsite sušlapti, garantuojame daug gerų emocijų bei neišdildomų įspūdžių. Puiki galimybė kolegų susibūrimui, bernvakario/mergvakario veiklai ar įsimintinam šeimos laiko kartu praleidimui.

Ateik ir vienas, suformuosime komandą!

15:30 Apdovanojimai. Įspūdžių pasidalinimas. Nei vienas neliks be dovanos! Visi bus nugalėtojai. Nugalėtojai ne varžovų, o savo baimių ar nepasitikėjimo įveikimo.

16.00- 18.00 Gyva eilė VANDENLENTĖM. Visiškai NEMOKAMAS plaukimas! Plukdysime visus norinčius, didelius ir mažus! O kad būtų įdomiau, instruktoriai duos komandas atlikti tam tikrus veiksmus ant vandens - skatinsime tobulėti!

18:00 Parodomoji vandenlenčių sporto programa.

18.30 Hipokritai

20.00 Zygga

21:20 Grupės Church on wheels pasirodymas

 

Viso renginio metu turėsite galimybę susitikti su Šiaulių Auksinio Rato Rotaract klubu, susipažinti su jų siūloma veikla jaunimui, bei išgirsti apie prisijungimo galimybes.

 

Mieli lankytojai, dalyvaudami renginiuose, neprieštaraujate, kad jie gali būti filmuojami ar fotografuojami, o jų nuotraukos viešinamos „Marionette “ internetinėje svetainėje, žiniasklaidoje ar socialiniuose tinkluose. "