Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

MAKSIM GALKIN

Koncertai

Maksimas Galkinas – nauja programa

Kitų metų kovo mėnuo bus kupinas ryškių emocijų, gero humoro ir juoko! Žymus humoristas ir parodijų meistras Maksimas Galkinas grįžta į Lietuvą su nauja programa „Prekrasnoe nedaleko“ (liet. Tai, kas nuostabu, netoli).

M. Galkinas yra ryškus ir charizmatiškas, o jo humoras yra visada aktualus ir taiklus. Kiekvienas M. Galkino pasirodymas nuspalvintas humoristinėmis miniatiūromis ir muzikiniais numeriais, o jo talento magija nepalieka abejingų. Naujoje M. Galkino programoje „Prekrasnoe nedaleko“ Jūsų laukia nauji, niekur nematyti ir negirdėti anekdotai, humoreskos, taiklūs ir juokingi pastebėjimai apie šių dienų aktualijas ir, žinoma, parodijos.

Nuo plataus masto Rusijos invazijos Ukrainoje pradžios Maksimas Galkinas paliko rusiją ir viešai smerkia jos veiksmus. Dėl savo aštrių ir taiklių pasisakymų jis Rusijoje buvo įtrauktas į užsienio agentų registrą. Jau daugiau nei dvejus metus jis gyvena Izraelyje ir rengia pasirodymus daugelyje Vakarų pasaulio valstybių – nuo Didžiosios Britanijos iki Australijos ir JAV.

Humoro galia, kurios žodžiais nusakyti neįmanoma... M. Galkino pasirodymą reikia pamatyti pačiam ir pajusti, kaip veikia gero humoro vitaminas! M. Galkino nauja programa – kovo 8 d. Šiaulių“ arenoje.

Pagrindinė informacija

Durys atidaromos: 17:30 val.
Renginio trukmė: ~ 1,5 val.
VIP parkingas: bilietus įsigykite paspaudę šią nuorodą.
Pertrauka: nėra
Nemokamai: iki 6 metų imtinai, neužimant papildomos sėdimos vietos ir pateikus amžių įrodantį dokumentą
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: nėra
Papildoma informacija: norint įsigyti daugiau nei 15 bilietų, prašome kreiptis [email protected]
Neįgalieji: dėl bilietų įsigijimo sąlygų prašome kreiptis tiesiogiai į renginio organizatorių.
Organizatorius: UAB "Bravo events"
Dėl išankstinių vaišių, gėrimų užsakymų VIP lounge ir VIP ložėse susisiekite el. p. [email protected] arba tel. +370 616 16645


*Renginys gali būti filmuojamas ir fotografuojamas. Bilietą įsigijęs asmuo supranta, jog jo atvaizdas gali būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose ir sutinka, kad šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse.