Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Kaip mums gali padėti žiedinė ekonomika? Seminaras

Kiti renginiai

Gegužės 30 d., antradienį, 17.30 val. Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešosios bibliotekos Didžiojoje skaitykloje (Aušros al. 62) lektorė, miesto antropologė, radijo laidos „Žmogus ir miestas“ (Homo cultus) bendraautorė dr. Jekaterina Lavrinec pasakos apie žiedinės ekonomikos principų taikymo galimybes ir probleminius aspektus Lietuvoje. 

Skirtingai nuo „imk – gamink – išmesk“ modelio žiedinė ekonomika siekia kiek įmanoma sumažinti atliekų kiekį ir išteklių naudojimą pažangiu produktų projektavimu, pakartotiniu produktų naudojimu ir taisymu, perdirbimu, darniu vartojimu ir naujoviškais verslo modeliais, kurie, pavyzdžiui, kaip alternatyvą gaminio įsigijimui siūlo jo nuomos, skolinimo ar dalijimosi juo paslaugą.

Jeigu Jums įdomu daugiau sužinoti apie žiedinę ekonomiką ir kodėl reikia ją vystyti – kviečiame į dr. Jekaterinos Lavrinec seminarą! Seminaras NEMOKAMAS!

Neformaliojo suaugusiųjų švietimo ir tęstinio mokymosi programą „Suaugusiųjų ekologinio sąmoningumo ugdymas per patyriminį gamtos ir  aplinkos pažinimą“ iš dalies finansuoja Šiaulių miesto savivaldybė.

 

Renginio metu bus fotografuojama ir filmuojama. Jei nepageidaujate būti fotografuojami ir (arba) filmuojami arba nesutinkate su nuotraukų ir (arba) vaizdo medžiagos viešinimu, prašome apie tai informuoti fotografą.