Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

KAI MES BŪSIM JAUNI. Nacionalinis Kauno dramos teatras

Spektakliai

Organizatorius - Nacionalinis Kauno dramos teatras

Daiva Čepauskaitė. KAI MES BŪSIM JAUNI

Režisierius - Aleksandr Špilevoj
Režisieriaus asistentė - Asta Mačiulytė
Scenografė - Ugnė Tamuliūnaitė
Kostiumų dailininkė - Ugnė Tamuliūnaitė
Šviesų dailininkas - Vladimiras Šerstabojevas
Kompozitorius - Paulius Trijonis

Aktoriai/atlikėjai: Vilija Grigaitytė, Liubomiras Laucevičius, Jūratė Onaitytė, Inesa Paliulytė, Algirdas Pintukas, Liucija Rukšnaitytė, Lili Stepankaitė.

Visi stengiasi ją atitolinti, jos išvengti, nuo jos pabėgti. Vieni ją ignoruoja, kiti mėgina įveikti mokslo naujovėmis, dar kiti iš jos šaiposi. Jos niekas nelaukia, bet ji laukia mūsų visų. Dažnai užklumpa mus nepasiruošusius, nes mes visą gyvenimą galvojame, kad ji dar labai toli, kad ji lanko kitus, o mus kažkokiu stebuklingu būdu aplenks. Bet ji ateina ir pasilieka, paversdama mus tais, kurie nepelnytai vis dar atsiduria visuomenės paraštėse. Ji – negailestinga viešnia senatvė.
Nacionalinio Kauno dramos teatro premjera, režisuota Aleksandro Špilevoj, pasakoja apie vyresnio amžiaus žmones, kuriuos dažnai užmirštame, nevertiname, pašiepiame, diskriminuojame. Apie tuos, kurių gyvenimiška patirtis yra neįkainojamas lobis. Apie žmones, kurių gyvenime daugiau prisiminimų, nei ateities planų. Apie mus – tokius, kokie esame ir tokius, kokie būsime – senus.
Spalvinga senukų kompanija susirenka į savo jaunystės draugo laidotuves. Jie turi tiek daug ką prisiminti, tiek daug apie ką pasišnekėti. Tik laiko nedaug... Komiškame spektaklyje gausu humoro, jaunystės prisiminimų ir nuostabių vyresnės kartos teatro aktorių.

Premjera - 2023 11 11.

Nuotraukų autorius Donatas Stankevičius.