Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Interaktyvus spektaklis vaikams „Konstruktor City“

Vaikams

Balandžio 4 d. 18 val. Šiaulių kultūros centro Didžiojoje koncertų salėje bus rodomas interaktyvus spektaklis vaikams „Konstruktor City“ su pilno ūgio lėlėmis.

„Lego“ yra vienas iš labiausiai mėgstamų žaidimų tarp vaikų visame pasaulyje. Ir Lietuva jokiu būdu nėra išimtis! Vaikams organizatoriai paruošė teatralizuotą Lego miesto gyventojų nuotykių versiją. Lego konstruktoriai yra super-konstruktoriai, kurie patinka ir vaikams, ir jų tėvams. Jaunieji žiūrovai, berniukai ir mergaitės, labai mėgsta pasakas ir magiją. O kas bus, jei Lego miesto gyventojai bus perkelti į pasaką? 

Siužetas:

Lego mieste šiandien tikra šventė – visi ruošiasi smagiausioms pramogoms! Miesto gyventojai pakvietė draugus į vakarėlį. Emetas ir Liusi yra geriausi draugai, jie paruošė nuostabų vakarą miestui ir beveik prieš laikrodžio rodyklę parodė tiksliai 12:00, kai staiga užgęsta šviesa, tamsiosios piktadarių jėgos įsiveržia į šventę ir pagrobia Liusi.

Emetui su draugais teks patirti daug sunkumų ir išbandymų. Jam į pagalbą ateina Lego miesto gyventojai, nepagaunami nindžiagai, ir šventės svečiai – robotai transformeriai! Jie visi turi kovoti su pagrindinėmis blogio jėgomis.

Kad išgelbėtų Liusi, malonios ir sąžiningos širdies vyras, nuoširdžiai mylintis Liusi, turėjo stoti į mūšį su kraujo ištroškusiu voru! Emetas meta iššūkį vorui, nugali jį savo gera širdimi ir draugų pagalba.

Pagaliau Liusi grįžta su Emetu, o Lego miestas vėl yra pats linksmiausias ir šventiškiausias miestas.

Spektaklio trukmė: 1 valanda 30 minučių.
Renginys su pertrauka.
Amžius: 1-10 metų.
Vienam vaikui iki 3 metų įėjimas nemokamas su lydinčiu tėveliu.

Organizatorius – Julian Tkačiov