Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Graži tu, mano brangi tėvyne

Koncertai

LIETUVOS VALSTYBĖS ATKŪRIMO DIENOS IŠVAKARĖSE, Vasario 15 d. 18 val., valstybinis choras "Polifonija" kviečia į koncertą - „Graži tu, mano brangi tėvyne".

VASARIO 16 – oji – labai reikšminga kiekvienam lietuviui, žinančiam ir gerbiančiam savo šalies praeitį. Ir 1918 metų, ir 1949 metų vasario 16-oji buvo lemtingos mūsų dabarčiai ir ateičiai.
Tai nacionalinė Lietuvos šventė, skirta 1918-aisiais Lietuvos Tarybos signatarų pasirašytam Lietuvos nepriklausomybės aktui paminėti.

Švęskime Lietuvos gimtadienį su muzika, kamerinėje salėje "Polifonija" (Aušros al. 15).

Programoje - "Šiandien man linksma dienelė" septynių lietuvių liaudies dainų pynė mišriam chorui su akompanimentu ir kiti lietuvių kompozitorių kūriniai.

Kūrinį "Šiandien man linksma dienelė" aranžavo - Imant Raminsh,
Kūrinį užsakė - Lieutvių meno ansamblis "Dainava" (Čikaga, JAV), choras "Exultate (Klevelandas, JAV), Toronto lietuvių choras "Volungė" (Torontas, Kanada).
Kūrinio mecenatai - Lietuvių fondas (JAV) ir Kanados lietuvių fondas

Atlikėjas - Valstybinis choras "Polifonija",
meno vadovas ir vyr. dirigentas Linas Balandis
Akompanuos Andrius Bartulis

Koncertas nemokamas

Renginiuose būtina laikytis tuo metu galiojančių Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatytų saugumo reikalavimų:
Galimybių pasas yra privalomas., visiems, vyresniems nei 6 metai žiūrovams, privaloma dėvėti ne žemesnio nei FFP2 lygio respiratorius.

Kiekvieną dieną, didėjant Covid-19 sergančių asmenų skaičiui, raginame visus žiūrovus, renginio dieną pasitikrinti informaciją, ar renginys nėra atšauktas ar perkeltas.