Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Eugenijaus Chrebtovo koncertas „Sielą virpinančios dainos“

Koncertai

Ilgametę sceninę patirtį sukaupęs dainininkas Eugenijus Chrebtovas koncertinėse programose sukaupė įspūdingą kūrinių bagažą. Gausybė vaidmenų operos scenoje, dalyvavimas įvairiuose projektuose, respublikiniuose ir tarptautiniuose konkursuose bei koncertai su ryškiausiais šalies kolektyvais atlikėjui leido išmėginti save gausybėje muzikos stilių, tad greta klasikinių kūrinių galima išgirsti svingo, lengvo roko, populiariosios muzikos. Taip pat labai svarbią vietą atlikėjo koncertinėje veikloje užima lietuviška muzika, kurią visai neseniai jis pristatė Lietuvos dvaruose, sulaukdamas išties didelio pasisekimo bei gausybės teigiamų įvertinimų.

„Sielą virpinančios dainos“ – taip dainininkas pavadino savo koncertinio turo po Lietuvą programą, kurioje klausytojai atras ne tik puikiai žinomus, sau mielus kūrinius, bet išgirs dar niekuomet negirdėtų kompozicijų bei autorinių kūrinių, kurie neabejotinai sušildys širdis ir sielas.

Daugybės klausytojų simpatijų sulaukiantis atlikėjas kaskart žavi charizma ir atsidavimu žiūrovams. Kiekvienas koncertas jam – ypatingas įvykis, kuriam ruošiasi nuoširdžiai, netausodamas savęs tam, kad džiugintų savo ištikimiausius gerbėjus. Tad ir šį kartą E. Chrebtovas nustebins klausytojus programa, kurioje skambės kūriniai, tapsiantys tikru iššūkiu jam, bet dovanosiantys neišdildomų emocijų visiems susirinkusiesiems.

Renginio trukmė: ~1.15 val.

Organizatorius – MB „Charoite projects“.