Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

DANCING MACHINE MICHAEL JACKSON TRIBUTE

Koncertai

Patirkite unikalų šou su geriausiais legendinio pop karaliaus hitais –
DANCE MACHINE - Michael Jackson Tribute ! Šio projekto autorius ir pagrindinis atlikėjas – pasaulinio garso šokėjas, aktorius ir choreografas SacMJJ - Adrianas Alvarezas, Ispanija

SacMJJ dirbo su LaVelle Smith jaunesniuoju, kuris ne tik 23 metus buvo Michaelo Jacksono šokių choreografas, bet ir su daugeliu kitų pasaulinių žvaigždžių, tokių kaip Beyonce, Rihanna, The Rolling Stones ir Janet Jackson. SacMJJ buvo Vincento Patersono choreografo asistentas, režisierius, šokėjas ir daugelio Michaelo Jacksono ir Madonnos hitų choreografas.

DANCE MACHINE - Michael Jackson Tribute turo metu, lydimas profesionalių šokėjų, SacMJJ  atliks šokių choreografijas iš Billie Jean, Beat It, Smooth Criminal, Thriller ir daugelio kitų hitų.

Organizatoriai tiki, kad šio turo pasirodymai bus greitai išparduoti, todėl nedvejodami užsisakykite bilietus jau šiandien ir pakvieskite draugus į šią unikalią patirtį!

 

Pagrindinė informacija

Durys atidaromos: 17:30 val.
Renginio trukmė: ~ 2 val.
Petrauka: nėra
Nuolaidos: netaikomos
Nemokamai: vaikai iki 6 metų imtinai (pateikiant amžių įrodantį dokumentą)
Papildoma informacija: perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: [email protected]
Amžiaus cenzas: nėra
Neįgalieji: dėl bilietų įsigijimo sąlygų prašome kreiptis tiesiogiai į renginio organizatorių.
Organizatorius: MB Hiperband 
Informacija dėl VIP lounge, VIP ložių:
 tel. +3706 824 8822 arba el. p. [email protected]
Dėl išankstinių vaišių, gėrimų užsakymų VIP lounge ir VIP ložėse susisiekite el. p. [email protected] arba tel. +370 616 16645

*Renginys gali būti filmuojamas ir fotografuojamas. Bilietą įsigijęs asmuo supranta, jog jo atvaizdas gali būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose ir sutinka, kad šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse.