Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Choreografinė pasaka E. T. A. Hofmano pasakos motyvais „Sena sena istorija“

Spektakliai

Sausio 20 d. 13 val. nusikelkite į stebuklų pasaulį, kuriame, stebėdami teatralizuotą spektaklį „Sena sena istorija“, iš naujo susipažinsite su pasauline klasika tapusia legenda „Spragtukas“, kurią dovanos Šiaulių kultūros centro choreografijos studija „Aušrelė“ (meno vad. M. Kosaitis, meno vad. asist. V. Adomėnaitė-Butnorienė) kartu su Šiaulių kultūros centro liaudiškų šokių ansambliu „Kalatinis“ (meno vad. I. Šerpytienė, E. Račkauskas, vokalo grupės vad. S. Giedrė).

Teatralizuotas spektaklis „Sena sena istorija“ žiūrovus nukels į magiškiausią istoriją apie „Spragtuką“. Nesenstančios klasikos įkvėptame spektaklyje žiūrovai išvys originalią istorijos interpretaciją. Teatralizuotoje pasakoje pasirodys jaunieji šokėjai, kurie, skambant klasikinei muzikai, stebins savo grakščiais šokio judesiais. Magijos ir svajonių kupino spektaklio scenoje bėgios pelytės, katytės, Spragtukas ir mergaitė, o stebuklingai atgijusios snaigės, šventinės dovanėlės ir kiti personažai nukels žiūrovus į nuotykių pasaulį, į kurį norisi sugrįžti vėl ir vėl...

Renginio trukmė: ~45 min.
Bilieto kaina 6 Eur, su nuolaida 3 Eur

Organizatorius – Šiaulių kultūros centras.

Nuolaida suteikiama moksleiviui, studentui, pensininkui, pateikusiam LR, ES ar tarptautinį ISIC pažymėjimą, Europos jaunimo kortelę; ikimokyklinio amžiaus vaikui; vaikų globos namų auklėtiniui; šeimos namų gyventojui; neįgaliajam; socialiai remtinų moksleivių grupei, pateikusiai sąrašą.

100 proc. nuolaida suteikiama neįgaliajam, kuriam reikalinga lydinčiojo asmens (1 asmuo) pagalba, ir lydinčiajam asmeniui (būtina išankstinė registracija).