Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

AFRODIZIAKAI | NATŪRALIŲ KVEPALŲ KŪRYBOS DIRBTUVĖS

Edukacijos

 

Afrodiziakai | NATŪRALIŲ KVEPALŲ kūrybos dirbtuvės

 

Kokie kvapai kuria palaimingą būtį? Kaip kvepia aistra?

Vasario 11 dieną(šeštadienį), kviečiame jus jaukiai ir žaismingai bendrystei, kuriant afrodiziakais praturtintus botaninius kvepalus. Iš dirbtuvių kiekvienas išsinešite po visiškai autentiškus, savo pačių rankomis sukurtus aliejinius kvepalus.

Afrodiziakai (gr. ἀφροδισιακόν) – senovės graikų grožio ir meilės deivės Afroditės vardu pavadintos įvairios augalinės ir gyvūninės kilmės medžiagos, skatinančios lytinį potraukį, aktyvumą bei potenciją. Daug afrodiziakų sutinkame gamtoje - tai augalai, kurie mus atpalaiduoja, energizuoja, skatina gerą savijautą, euforišką būseną.

Šio užsiemimo metu kiekvienas susikursite po unikalius, Jus atspindinčius, natūralius aliejinius kvepalus, kuriuos galėsite dovanoti savo išrinktiesiems arba Sau, artėjančios meilės šventės proga.

IDĖJA - atsiveskite tuos, su kuriais norite šiltai ir maloniai praleisti daugiau laiko, pažinkite vieni kitus kūrybinėje veikloje!

PROGRAMA :
Intuicijos pabudinimo meditacija

Teorinė dalis - afrodiziakai

Sensorinė dalis - pažintis su aliejais ir kvapais

Aliejinių kvepalų sukūrimas

Aptarimas/įspūdžiai

VIETŲ SKAIČIUS RIBOTAS. DALYVAVIMAS TIK SU IŠANKSTINE REGISTRACIJA.

Registracijos forma : https://forms.gle/9KKwxYKWnXEwz3rA6

Užpildžius registracijos formą, laukite tolimesnių žinių elektroniniu paštu.

Viso: 10 vietų.

Kaina : 40 eur asmeniui /

Avansas, užtikrinantis jūsų vietą dirbtuvėse : 20eur

Dirbtuvių trukmė : 2-3h

Apie jūsų kvapų kelionės vedlę :

Esu Inesa Naktis - miškų ir pievų įkvėpta kūrėja. Susižavėjimas beribėmis gamtos galiomis, mūsų šeimoje perduodamas iš kartos į kartą, paskatino pasinerti į aromaterapijos pasaulį, taip pat sukurti prekinį ženklą @raganes.sokis , kur siūloma produkcija kūno ir sielos gerbūviui - natūrali, rankų darbo. Mano siela šoka, kai galiu su Jumis pasidalinti ne tik kokybiška produkcija, bet ir žiniomis, kaip suartėti su gamta. Per vedamus užsiėmimus dalinuosi, kaip klausyti savo poreikių, pažadinti intuiciją ir kaip patiems pasigaminti reikiamų ir naudingų produktų. Nekantrauju šio užsiėmimo metu išvysti magiją, kurią sukursite Jūs, sąjungoje su savo intuicija!

 

Iki susitikimo kvapų kelionėje!