Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Utenos kultūros centro lėlių teatro „Zuikis puikis“ lietuvių liaudies pasakų motyvais spektaklis visai šeimai „Lapės išdaigos ir kiti nutikimai“

Vaikams

Kviečiame didelius ir mažus žiūrovus į nuotaikingą muzikinį „Zuikio Puikio“ lėlių teatro spektaklį, kuriame išvysite dažniausiai lietuvių liaudies pasakose sutinkamus personažus – lapę gudruolę, vilką pilką, bailį kiškį, visas miško naujienas skelbiančią varną ir kitus pasakų veikėjus, kuriuos pas jus atveš tikrų tikriausios pasakų vežėčios, traukiamos arkliuko Šyviuko. Ateikite, patys pamatysite!

Inscenizacijos autorė Regina Katinaitė-Lumpiclienė
Režisierė Janina Baldauskienė
Dailininkas Rimantas Jacunskas
Kompozitorius Edmundas Gutauskas
Trukmė 40 min.

„Zuikio Puikio“ lėlių teatras sėkmingai dirba, kuria ir gyvuoja 48 metus. Nuo 1986 m. dalyvauja respublikiniame lėlių teatrų konkurse „Molinukas“, kuriame 12 kartų tapo laureatu. 1999 m. buvo pripažintas geriausiu lėlių teatru Lietuvoje suaugusiųjų kategorijoje ir apdovanotas „Aukso paukšte“. 2006 m. lėlių teatras yra tarptautinės lėlininkų organizacijos UNIMA Lietuvos nacionalinio centro narys. Darbštūs lėlių teatro kūrėjai: dailininkai, režisieriai, kompozitoriai, inscenizacijų autoriai ir aktoriai sukūrė per 40 lėlių ir kaukių spektaklių vaikams ir moksleiviams, pelnė ne vieną respublikinį ir tarptautinį apdovanojimą. 

Lėlių teatras yra laukiamas mažų ir didelių žiūrovų ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Geriausia padėka teatrui yra žiūrovų šilti atsiliepimai, šypsenos ir gausūs aplodismentai.

Visa XIII respublikinio mėgėjų teatrų festivalio „Pulsas“ programa čia: https://bit.ly/3TcDinH

Organizatorius Šiaulių kultūros centras