Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Spektaklis visai šeimai „Kalėdų senelė ir Sniego debesis“

Vaikams

Nutiko taip, kad Šiaurės ašigalyje nebeliko sniego debesų. Nei mažiausio, nei mažučiausio, nei vieno. Be sniego Kalėdų Senelio rogės negalės pasikrauti maišų dovanų ir išvykti sveikinti pasaulio vaikų.

Šventės artėja ir Kalėdų Senelė ryžtingai kimba į kalėdinius darbus, bandydama viską suspėti. O juk padaryti reikia tiek daug: perskaityti visus vaikų laiškus, kruopščiai pagaminti žaislus, paruošti vaišes, numegzti daugybę kojinių ir šalikų, sušukuoti elnius, papuošti eglutę ir visą kalėdinį kaimelį... Kai tiek darbų labai praverstų pagalbininkas, tačiau už lango vis nėra sniego, o tai reiškia, kad Kalėdų Senelis nespės laiku sugrįžti iš tolimos kelionės, nespės padėti Kalėdų Senelei, nespės pasveikinti vaikų...
 
Tokią šurmulio ir nerimo kupiną akimirką į kalėdinio namelio duris pasibeldžia netikėtas svečias. Triukšmaujantis, sunkiai sukalbamas ir, atrodo, visai ne laiku. O gal atvirkščiai?
 
Ši istorija yra apie tai, kaip nuolatiniame skubėjime ir šurmuly nepamesti gražiausių mūsų savybių  - geranoriškumo, ištikimybės, noro padėti ir palaikyti artimąjį, gebėjimo pastebėti stebuklus mažuose dalykuose.
 
Spektaklis skirtas visai šeimai ir labiausiai tinka žiūrovams nuo 4 metų iki begalybės.

Spektaklio trukmė: 45 min.

Organizatorius „Dorvedus“
E. p. [email protected]
Tel. +370 615 88 877