Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

„RADAROM!“ SU ČIURLIONIO KVARTETU IR DOVILE KAZONAITE

Kiti renginiai

Vasario 24 d. 18 val.
Jau metai, kai nuožmiame kare Ukraina kaunasi už savo ir visos Europos laisvę. Prisijunkime prie LRT, „Blue/Yellow“ ir kitų akcijos „Radarom!“ Prisidėkime prie bendro visos Lietuvos tikslo – surinkti 10 milijonų eurų daugiafunkciams taktiniams radarams įsigyti. Radarų paskirtis – stebėti oro erdvę aplink Ukrainai strategiškai svarbius objektus, tokius kaip elektrinės, vandens bokštai ir pan.

 

KĄ DAROM?
Vasario 24 d. 18 val. ateiname į Čiurlionio kvarteto ir solistės Dovilės Kazonaitės (sopranas) koncertą „Laiptų galerijoje“.

Paklausysime puikios muzikos. Kvartetas atliks vizitine kortele tapusį kūrinį – J. Naujalio „Svajonę“, taip pat – F. Mendelssohno Styginių kvartetą Nr. 2, italų kompozitoriaus G. Sollimos kūrinį „Federico II“. Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro solistė Dovilė Kazonaitė atliks lietuvių kompozitorių B. Dvariono, J. Naujalio, A. Bražinsko, L. Vilkončiaus dainų.

Įėjimo kaina: Jūsų auka kovojančiai Ukrainai.

VAKARO METU BUS GALIMA ĮSIGYTI DAILĖS FESTIVALIO „ŠIAULIŲ MONMARTRO RESPUBLIKA“ PLENERE SUKURTŲ TAPYBOS DARBŲ.

Už koncertą ir dailės kūrinius surinktos lėšos bus pervestos į akcijos „Radarom!“ fondą.

MES GALIM – MES DAROM!

Klausomės muzikos, gėrimės dailės kūriniais ir prisidedame prie kilnios akcijos „Radarom!“ Kiekvieno mūsų pagalba labai svarbi.

Maloniai kviečiame dalyvauti.

ŠMKC ,,Laiptų galerija“, Žemaitės g. 83, Šiauliai,
tel. 8 41 200 642