Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Pasivaikščiojimas po parodą su autoriumi. Tadas Kazakevičius

Parodos

Balandžio 24 d., paskutinį mėnesio sekmadienį, kviečiame ne tik nemokamai aplankyti Fotografijos muziejų (nuo 11 val. iki 17 val.), bet ir susitikti su šiuo metu savo parodą eksponuojančiu fotografu Tadu Kazakevičiumi!

13 val. autorius kartu su lankytojais pasivaikščios po ekspoziciją, plačiau papasakos apie parodos „Tai, ko nebebus“ idėją, pasidalins unikaliomis istorijomis, kaip gimė nuotraukos, įprasminusios nykstantį Lietuvos kaimą.

Iš Šiaulių kilęs fotografas Tadas Kazakevičius, kurdamas fotografijų ciklą „Tai, ko nebebus“, šalies keliais ir vieškeliais nuvažiavo daugiau nei 7000 kilometrų. Pats autorius šį ciklą vadina asmenine sentimentalia kelione, nusidriekusia per įvairias Lietuvos vietoves – Plungės, Šalčininkų, Ukmergės, Elektrėnų, Anykščių, Kazlų Rūdos, Pasvalio ir kitus rajonus.
Tarptautinio pripažinimo sulaukęs parodoje pristatomas nuotraukų ciklas „Tai, ko nebebus“ pateko į prestižinį „Leica Oskar Barnack Award“, į tarptautinių fotografijos konkursų „ZEISS Photography“, „Lens Culture“, „The Royal Photographic Society“ parodų finalininkų gretas. Buvo pristatytas „The British Journal of Photography“.

Plačiau apie parodą: https://i.fotomuziejus.lt/zXr3A