Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

NEMOKAMOS DIRBTUVĖS ŠIAULIUOSE - KAS YRA VYRŲ VIDINIS DARBAS?

Kiti renginiai

Atviros dirbtuvės vyrams, kurie nori iš arčiau susipažinti su Gentimis.

Mes turime unikaliai vyriškų patirčių, apie kurias, deja, kalbame nepakankamai. Ką man reiškia būti vyru, kokiu aš noriu būti, kokiu neleidžiu sau būti, kaip aš patiriu santykius, šeimos kūrimą, vaiko auginimą, agresiją, vyrišką kūną ir seksualumą? Mes turime daug ko pasimokyti vieni iš kitų, tačiau nuo mažens esame užsidarę nuo kitų vyrų.
Kai kasdienybėje neturime su kuo išsikalbėti apie sudėtingas patirtis, gyvenimo klausimus ir nerimą - darosi sunku suprasti save ir rasti sprendimus. Patiriame daugiau streso. Be to, darosi vieniša. Nepažindami kitų vyrų vidinio pasaulio, mes sunkiau pažįstame savąjį.

Esminis dalykas - atsiverti ir tapti pažeidžiamu su kitais vyrais. Tokiu būdu atsiranda bendrumas, pasitikėjimas ir pradedame jaustis tvirtesni. To šiose atvirose dirbtuvėse ir pasimokysime.

Vidinis darbas tai Gentyse naudojama praktika, ji suteikia galimybę dalyviams pristatyti sau rūpimą temą ir „padirbti“ su ja padedant grupei. Temos gali būti pačios įvairiausios: vidinis konfliktas, santykiai, karjeros ar sveikatos iššūkiai ir t.t.

Kviečiame visus vyrus į nemokamas vidinio darbo dirbtuves, kuriose susipažinsite su šiuo metodu, gausite grįžtamąjį ryšį, kuris leis pamatyti save iš skirtingų kampų, geriau suprasite savo iššūkius ir atsakus į juos, pajusite vyriško bendruomeniškumo prasmę.

Dalyvavimas nemokamas. Vietų skaičius ribotas, tad nedelskite registruotis: https://www.gentys.lt/.../nemokamos-dirbtuves-kas-yra...

Laikas: Sausio 23d. 18:30-21:30
Vieta: Geros savijautos studija Happy Buddha, Žemaitės g. 60, Šiauliai.

Kontaktinis numeris: +37069155378 (Tadas)

*KURSĄ FINANSUOJA ŠIAULIŲ MIESTO SAVIVALDYBĖS VISUOMENĖS SVEIKATOS BIURAS