Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Nemokama konferencija Pasaulinei sveikatos dienai paminėti „SVEIKATOS ALGORITMAS – žinios ir praktinės realybės“

Mokymai / Seminarai

Šiaulių miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kviečia į nemokamą konferenciją Pasaulinei sveikatos dienai paminėti

 „SVEIKATOS ALGORITMAS – žinios ir praktinės realybės“

 2023 m. balandžio 14 d.

10:00 – 15:40 (registracija į konferenciją vyks nuo 9:00 val.)

Draugystės pr. 25, Šiauliai (restorano „Žemaitis“ konferencijų salė).

Būtina registracija. Vietų skaičius ribotas.

Ko tikėtis: Lektoriai atskleis, kaip individualizuotos mitybos, gyvenimo būdo rekomendacijos gali prisidėti prie onkologinių ir kitų lėtinių ligų prevencijos, gydymo bei ilgalaikės remisijos siekimo. 

Knygos VĖŽYS 24/7 autorius, meno terapijos spektaklio NenuGALĖTIeji idėjos sumanytojas ir kūrėjas iš paciento perspektyvos, sukauptos per 10 metų kovojant su onkologine liga, supažindins apie komunikacijos svarbą tarp paciento ir gydytojo, imuninės sistemos svarbą, tradicines bei alternatyvaus gydymo pinkles.

Išmoksime, kaip pažinti Lietuvoje galimus valgyti augalus bei jų augimvietes, sužinosime, kokius pramoninius produktus galime jais pakeisti, taip pat bus kalbama apie skonį - vieną iš miško maudynių praktikos dalių, kurios neatsiejamos nuo rankiojimo - pačios archaiškiausios mūsų veiklos Žemėje, išlikusios iki šiandien nuo Akmens amžiaus. Konferencijos metu bus galima ragauti sezoninių gėrimų ir šviežiai iš miško paruoštų užkandžių.

Kaip mankšta gali gydyti? Svarbiausi pratimai, atsižvelgiant į asmens fizinę būklę, bei sveikatą.  Kaip sportuoti neišeinant iš namų?

Konferencija skirta: Bendrosios praktikos slaugytojams,  dietistams; gyvensenos medicinos specialistams, medicinos gydytojams; visuomenės sveikatos specialistams. Taip pat pacientams ir jų artimiesiems, bei visiems šiauliečiams, besirūpinantiems savo ir artimųjų sveikata.

Dalyviams bus išduodami 6 val. kvalifikacijos kėlimo pažymėjimai.

Konferencijos tikslas - skleisti holistinį požiūrį į onkologinę ligą, tradicinio gydymo reikšmę ir mokslinį progresą. Suteikti naujausių mokslo žinių sveikatos specialistams ir atkreipti visuomenės dėmesį į vėžio profilaktikos ir ankstyvosios diagnostikos svarbą, į neužkrečiamųjų ligų prevenciją, fizinio aktyvumo ir sveiko gyvenimo būdo įtaką, užkertant kelią pavojų žmogaus gyvybei keliantiems onkologiniams susirgimams ir/ar jau diagnozavus šią ligą.

Konferencijos programa: http://www.sveikatos-biuras.lt/files_/programa_2023.pdf

Būtina išankstinė registracija užpildant registracijos formą: https://forms.gle/e9YnvmdchkZ4mHx18

 

Nuoroda į konferenciją FB: https://www.facebook.com/events/1323527478507951?ref=newsfeed