Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Nemokama filmo „Traumos išmintis“ peržiūra ir diskusija

Kinas

Spalio 6 d., ketvirtadienį, 17.30 val. Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešosios bibliotekos Konferencijų salėje (Aušros al. 62) vyks NEMOKAMA filmo „Traumos išmintis“ peržiūra ir diskusija. 

Tai išskirtinė galimybė pamatyti dr. Gaboro Maté filmą „The Wisdom of Trauma“ lietuvių kalba. Dr. Gaboras Maté – garsus kalbėtojas ir bestselerių autorius, labai paklausus dėl savo patirties įvairiomis temomis, įskaitant priklausomybes, stresą ir vaikystės vystymąsi. Užuot siūlęs greitus šių sudėtingų problemų sprendimus, daktaras Maté sujungia mokslinius tyrimus, atvejų istorijas ir savo įžvalgas bei patirtį, kad pateiktų platų požiūrį, kuris apšviečia ir įgalina žmones skatinti savo ir aplinkinių sveikimą.

Trauma – tai nematoma jėga, veikianti mūsų gyvenimus. Ji formuoja mūsų gyvenimo būdą, tai, kaip mes mylime ir kaip suvokiame pasaulį. Tai giliausių mūsų žaizdų šaknys. Dr. Maté pateikia mums naują viziją: apie traumą informuota visuomenė, kurioje tėvai, mokytojai, gydytojai, politikai ir teisininkai nesirūpina elgesio taisymu, diagnozių nustatymu, simptomų slopinimu ir teisimu, bet siekia suprasti, iš kur kyla nerimą keliantis elgesys ir ligos sužeistoje žmogaus sieloje. Filmą jau peržiūrėjo daugiau nei 6 mln. žmonių iš 230 šalių. 

Būtina išankstinė registracija: REGISTRACIJOS FORMA.

Organizatoriai: VšĮ „Blaivybės akademija“ ir Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešoji biblioteka.

DAUGIAU INFORMACIJOS: Dalia, tel. 8 641 612 44, el. paštas [email protected].