Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

MUZIKOS IR POEZIJOS VAKARAS „Muzika, Meilė, Meditacija… trys žodžiai, prasidedantys raide „M“

Kiti renginiai

2023 M. GEGUŽĖS 9 D., ANTRADIENĮ, 18.00 val. 

Valstybinio Šiaulių dramos teatro balkono salėje (Tilžės g. 155, Šiauliai).

Kiekvienas esame sutvertas meilei. Kokia ji bebūtų – Dievui, moteriai ar vyrui, laiminga ar ne, dramatiška, švelni, harmoninga, meilė skatina kurti ir išsiskleidžia muzikoje bei poetiniame žodyje.

Trys moterys, trys žavios menininkės, koncertuojančios daugiau nei 9 metus – aktorė Dalia Michelevičiūtė, pianistė Vaida Maulevičė ir dainininkė Milda Baronaitė-Gudeikienė – kviečia leistis į muzikinę-poetinę kelionę, nuaustą iš garsiausių kompozitorių ir poetų kūrinių.

Elegantiška muzikos-poezijos vakaro kompozicija nuausta iš kompozitorių B. Dvariono, A. Laros, E. Curtis, Z. Bružaitės, E.Satie ir kitų muzikos garsų bei poetų V. Šymborskos, F. Pesso, J. Vaičiūnaitės ir kitų šedevrų.

Šis šiltas pavasarinis muzikos ir poezijos vakaras – gera proga apsilankyti ir grafikės Daivos Kairevičiūtės parodoje „Juoditaškai baltoje jūroje“.

Taigi, trys „M“ – Muzika, Meilė ir Meditacija kviečia ir laukia Jūsų…

Bilieto kaina 10/5 Eur.

Bilietus prašome rezervuoti tel. 8 41 200 642

Vakaras vyks 2023 m. gegužės 9 d. 18 val.

Valstybinio Šiaulių dramos teatro balkono foje (Tilžės g. 155, Šiauliai)

__

Teatro ir kino aktorė Dalia Michelevičiūtė – ne kartą kritikų pripažinta geriausia aktore, Lietuvos kino apdovanota „Sidabrine gerve“, „Auksinio scenos kryžiaus“ nominantė.

Pianistė Vaida Maulevičė – žinomų solistų scenos partnerė, bendradarbiauja su jaunais atlikėjais ruošdama įvairias programas, dalyvauja operų pastatymų projektuose, Lietuvos muzikos ir teatro akademijos koncertmeisterė, išsiskiria subtiliu muzikos suvokimu, atliekant skirtingų žanrų kūrinius.

Dainininkė Milda Baronaitė-Gudeikienė – šiaulietė, tarptautinių ir Lietuvos konkursų laureatė, atliekanti įvairių stilių ir žanrų muziką,  koncertuoja su žymiais Lietuvos dirigentais, orkestrais, atlikėjais, dažnai pasirodo įvairiuose projektuose ir festivaliuose.

Savo programose atlikėjos kūrybiškai jungia poeziją ir muziką, atlieka įvairių epochų, stilių, garsiausių pasaulio ir Lietuvos kompozitorių bei poetų kūrinius. Koncertų temų įvairovėje suspindi meilė Tėvynei, žmogui ir menui. Atlikėjos atviros naujoms idėjoms ir meninėms formoms.

Menininkės koncertuoja įvairiose erdvėse ir scenose.

Informacijos apie Daivos Kairevičiūtės parodą ieškokite čia Juoditaškai baltoje jūroje