Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Koncertas, skirtas Lietuvos įstojimo į NATO dienai paminėti

Koncertai

Jau 18 metų galime jaustis saugesni ir ramesni. Būtent prieš tiek metų, 2004-aisiais, Lietuva įstojo į Šiaurės Atlanto sutarties organizaciją – NATO. Šiaulių pučiamųjų orkestras kasmet mini šią istorinę datą. Šiuo neramiu laikotarpiu ypač vertiname, kad esame šios tvirtos sąjungos dalimi ir norime koncertu išreikšti palaikymą už savo šalį kovojančiai Ukrainai! Kviečiame visus kovo 29 d. 17 val. į Šiaulių kultūros centro kamerinę salę (Aušros al. 31), į koncertą, skirtą Lietuvos įstojimo į NATO dienai paminėti.

Dalyvauja:

Šiaulių pučiamųjų orkestras (meno vadovas ir dirigentas Sigitas Vaičiulionis, dirigentas Gediminas Brūzga),

Šiaulių 1-osios muzikos mokyklos mokiniai.

 

Koncertas nemokamas. Įėjimas su kvietimais! Juos bus galima pasiimti Šiaulių kultūros centro kasoje nuo kovo 9 d. 10 val.! Kasos darbo laikas: darbo dienomis 10–18 val., savaitgaliais kasa dirba, jei yra renginių.

 

Renginio metu privaloma dėvėti ne žemesnio kaip FFP2 lygio respiratorius, priglundančius prie veido ir visiškai dengiančius nosį ir burną. Būtina laikytis visų saugumo reikalavimų, kuriuos nurodo Lietuvos Respublikos Vyriausybė.

 

Daugiau informacijos: www.saule.lt ir Šiaulių pučiamųjų orkestro feisbuko paskyroje.

 

Organizatorius Šiaulių miesto koncertinė įstaiga „Saulė“.

Partneris Šiaulių 1-oji muzikos mokykla.

Informaciniai partneriai: Etaplius, Miesto naujienos.

 

--------------------------------------------

Mieli lankytojai,

dalyvaudami renginiuose, neprieštaraujate, kad jie gali būti filmuojami ar fotografuojami, o jų nuotraukos viešinamos koncertų salės „Saulė“ internetinėje svetainėje, žiniasklaidoje ar socialiniuose tinkluose.