Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Komedija „Striptizo ereliai“

Spektakliai

Vasario 14 dieną 18 val. „Domino“ teatras atvyksta į Šiaulių kultūros centrą su savo populiariausiu spektakliu, visoje Lietuvoje kasmet surenkančiu pilnas sales žiūrovų – „Striptizo ereliai“!

Komedijoje pasakojama apie šešis mažo miestelio bedarbius, diena iš dienos zulinančius suolus be didesnės naudos. Staiga vienam iš bičiulių šauna mintis, kaip susirasti veiklos ir užsidirbti pinigų: ogi tapti striptizo šokėjais... Po šios išganingos idėjos prasideda patys smagiausi nuotykiai! Pamatykite populiariausius aktorius vienoje scenoje: Eimutį Kvoščiauską, Juozą Gaižauską, Sakalą Uždavinį, Jokūbą Bareikį, Gytį Ivanauską ir kt.

Šis spektaklis, pastatytas pagal dramaturgų Stephen Sinclair ir Anthony McCarten pjesę „Ladies Night“, pirmą kartą parodytas 1987 m. Naujojoje Zelandijoje – jis tapo visų laikų pelningiausiu spektakliu pasaulio teatro istorijoje. Milžiniško pasisekimo susilaukė ir anglų filmas „Striptizo ereliai“ (angl. The Full Monty), 2006 m. patekęs į pasaulyje perkamiausių filmų sąrašą.

Visiems, vyresniems nei 6 metai asmenims, privaloma dėvėti ne žemesnio nei FFP2 lygio respiratorius.

Kiekvieną dieną, didėjant Covid-19 sergančių asmenų skaičiui, raginame visus žiūrovus, įsigijusius bilietus į renginius, renginio dieną pasitikrinti informaciją, ar renginys nėra atšauktas ar perkeltas.

Organizatorius VšĮ „Komedijos teatras“ (DOMINO teatras)
tel.  8 5 219 43 52