Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Knygos „Mokytojas“ autorius Karolis Klimas atvyksta į Šiaulius!

Kiti renginiai

Didžiulio susidomėjimo sulaukusi Karolio Klimo knyga „Mokytojas“ ir populiaraus tinklaraščio „Lietuvių kalbos mokytojas“ autorius Karolis Klimas balandžio 20 d., ketvirtadienį, 18.00 val. atkeliauja į Šiaulius! Susitikimas vyks Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešosios bibliotekos Didžiojoje skaitykloje (Aušros al. 62).

APIE KNYGĄ

„Mokytojas“ jau daugiau nei mėnesį yra antra pagal perkamumą knyga puslapyje knygos.lt, o pirmasis jos tiražas parduotas vos per dvi savaites. Tai – neįprasto žanro grožinis kūrinys apie dvejus darbo gimnazijoje metus, kuriuos įrėmina (nebe)jauno, savęs ieškančio žmogaus istorija. Ji skirta ne tik pedagogams, 11–12 klasių mokiniams ir jų tėvams, bet VISIEMS, kurie domisi literatūra, nori (iš naujo) atrasti žymiausius užsienio ir lietuvių autorius, pažvelgti į nepagražintą darbo mokykloje realybę. Tai knyga apie mokytoją ne tik mokytojams!

 

Renginio metu knygą „Mokytojas“ bus galima įsigyti ir tiesiai iš autoriaus.

Renginys nemokamas.

 

Renginio metu bus fotografuojama ir filmuojama. Jei nepageidaujate būti fotografuojami ir (arba) filmuojami arba nesutinkate su nuotraukų ir (arba) vaizdo medžiagos viešinimu, prašome apie tai informuoti fotografą.