Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Grupės „Sisters On Wire“ koncertas

Koncertai

Balandžio mėnesį grupė „Sisters On Wire” leisis į savo pirmąjį koncertinį turą „Virsmas” per penkis Lietuvos miestus.

Artėjančiame ture dainos „Mėlyna Mėlyna” autoriai sukurs ypatingą atmosferą, kurioje netrūks ir muzikinių staigmenų. Klausytojai galės pirmieji išgirsti naujausius ir dar neišleistus grupės kūrinius. „Grojant paskutinius vasaros koncertus, kurių buvo nemažai, supratome, mums, kaip atlikėjams, jau norisi daugiau. Mes žinome, kad mūsų pasirodymai gali būti įdomesni, gali geriau skambėti”, – dalijasi įspūdžiais „Sisters On Wire”.

„Žodis „Virsmas” labai gerai apibūdina kas įvyko per pastaruosius porą metų. Mes pasikeitėm, pasikeitė dainos, pasikeitė garsas, mes išaugom, kaip atlikėjai. Laikotarpis nuo lietuviškų dainų etapo pradžios iki dabar mūsų grupei vienareikšmiškai reiškia virsmą”, – atvirauja Olegas.

Grupė teigia, esanti įsitikinusi, kad klausytojas nepasigailės atėjęs į koncertą. „Dažniausi komentarai, kurių sulaukdavome po pasirodymų buvo apie mūsų paprastumą ir nuoširdumą, tas paliečia labiausiai. Taip ir yra. Mes keturi draugai, laimingi, mylintys savo veiklą bei transliuojantys tai scenoje. O dabar prie mūsų dar prisidėjo ir didelė bei profesionali komanda – tai padės pakelti pasirodymus į naują lygį.”

Raginame visus žiūrovus, įsigijusius bilietus į renginius, renginio dieną pasitikrinti informaciją, ar renginys nėra atšauktas ar perkeltas.

Organizatorius UAB „Užmigo miestas“
e. p. [email protected]
tel. +370 645 15253