Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Geras sekmadienis Šiauliuose. Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešoji biblioteka

Kiti renginiai

Mes dalyvaujame „Geras sekmadienis Šiauliuose“ akcijoje ir gegužės 14 d. lauksime šiauliečių ir miesto svečių Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešojoje bibliotekoje!


  • KŪRYBINĖS DIRBTUVĖS. SKREBINIMAS IR STIKLO VITRAŽŲ GAMYBA.

12–16 val. Jaunimo ir edukacijų erdvė (III a.)

Kūrybinių dirbtuvių metu lankytojai galės sudalyvauti dvejose skirtingas rankdarbių technikas pristatančiose edukacijose - skrebinimo (arba iškarpų ir klijavimo, dekoravimo edukacijoje) ir mini stiklo vitražų gaminimo užsiėmimuose. Edukacijų metu dalyviai praktiškai išbandys šias rankdarbių technikas ir susikurs savo širdžiai mielą prisiminimą (atvirutę arba knygų skirtuką bei mini stiklo vitražą).

Dalyvių skaičius: iki 20 asmenų.

Registracija vykdoma tel. +37041371727, el. p. [email protected]

Dalyvavimas nemokamas.


  • INTERAKTYVUS ORIENTAVIMOSI ŽAIDIMAS „DĖK Į KOJAS!“

Prie bibliotekos įėjimo (Aušros al. 62)

Į savo išmanųjį įrenginį tereikia atsisiųsti „Actionbound“ programėlę, nuskenuoti QR kodą, esantį šalia bibliotekos, ir Jūs jau sekate knygnešių keliais po Šiaulių miestą. Žaidime gali dalyvauti vienas asmuo arba komanda. Jį galima žaisti bet kuriuo Jums patogiu metu. Startas ir finišas – prie Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešosios bibliotekos (Aušros al. 62). Daugiausiai taškų surinkusiems ir originaliausiai atlikusiems užduotis dovanosime prizų.

Atstumas – apie 6 km. Trukmė – apie 2 val.

Informacija tel. +37041371733, el. p. [email protected]

Dalyvavimas nemokamas.


Visos „Gero sekmadienio Šiauliuose“ veiklos ir daugiau naujienų: https://www.visitsiauliai.lt/renginys/geras-sekmadienis-siauliuose-4/date-20230514/