Daugiau spalvingo pavasario lėkštėje!
Šįkart tęsiame šeštadienio dirbtuves ir teiksime pirmenybę daržovėms, grūdinėms kultūroms, daigintoms sėkloms, 100% augalinės kilmės sudedamosioms dalims.
Ką sužinosite?
*Kuo naudinga organizmui bolivinė balanda?
*Kaip pasigaminti augalinį maltinį be gliuteno, kiaušinio ir kitų alergenų?
*Kaip pradėti daiginti sėklas ir kokios jos naudingiausios?
*Kaip pasigaminti augalinį veganezą tiksliomis proporcijomis?
Ką išmoksite?
*Nuo pradžios iki pabaigos išmoksite pasigaminti visą patiekalą
Ką ragausite?
*Tikra puota lėkštėje – sveiko sotumo suteikiantis bolivinės balandos ir burokėlių maltinis su itin naudingomis daigintų sėklų salotomis ir veganezu.
Kiekvienas dalyvis dirbtuvėse pasigamins po porciją bolivinių balandų ir burokėlių maltinį, salotų su daugintomis sėklomis ir veganezo.
Renginys organizuojamas su išankstine registracija ir išankstiniu apmokėjimu.
Registracija: https://forms.gle/KLQV8mmqSiiC8gnE8
Dalintis nuoroda el. paštu