Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

GASTRO dirbtuvės: veganiškas bolivinės balandos ir burokėlių maltinis su salotomis ir veganezu

Degustacijos

Daugiau spalvingo pavasario lėkštėje!

Šįkart tęsiame šeštadienio dirbtuves ir teiksime pirmenybę daržovėms, grūdinėms kultūroms, daigintoms sėkloms, 100% augalinės kilmės sudedamosioms dalims.

Ką sužinosite?

*Kuo naudinga organizmui bolivinė balanda?

*Kaip pasigaminti augalinį maltinį be gliuteno, kiaušinio ir kitų alergenų?

*Kaip pradėti daiginti sėklas ir kokios jos naudingiausios?

*Kaip pasigaminti augalinį veganezą tiksliomis proporcijomis?

Ką išmoksite?

*Nuo pradžios iki pabaigos išmoksite pasigaminti visą patiekalą

Ką ragausite?

*Tikra puota lėkštėje – sveiko sotumo suteikiantis bolivinės balandos ir burokėlių maltinis su itin naudingomis daigintų sėklų salotomis ir veganezu.

Kiekvienas dalyvis dirbtuvėse pasigamins po porciją bolivinių balandų ir burokėlių maltinį, salotų su daugintomis sėklomis ir veganezo.

Renginys organizuojamas su išankstine registracija ir išankstiniu apmokėjimu.

Registracija: https://forms.gle/KLQV8mmqSiiC8gnE8