Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

DONATAS MONTVYDAS | TURAS 1987

Koncertai

Ką tik visose skaitmeninėse muzikos platformose gerbėjams į rankas atidavęs savo naujausią albumą „1987“, Donatas Montvydas nesiruošia sustoti. Priešingai – su galinga jėga jis grįžta į „Šiaulių“ areną.

„Šiaulių“ arenoje įvyksiantis koncertas kruopščiai dėliojamas, o prie vizualinių ir techninių sprendimų prisideda talentingiausi Lietuvos kūrėjai.

Įspūdingas šou Šiauliuose – tai duoklė ką tik pasirodžiusiam albumui „1987“. Būtent jis paskatino sukurti koncerto konceptą, kur dar ryškiau atsispindės atlikėjo muzikinė kelionė, asmeniniai išgyvenimai, jausmai, kuriuos jis suguldė į vieną atviriausių savo albumų.

Šiame koncerte bus įgyvendinti tokie užmojai, kaip milžiniškos kinetinės platformos kabančios ore, išskirtinis scenos išplanavimas leidžiantis išnaudoti visas arenos galimybes, muzikiniai akcentai palydėti pirotechnikos naujovėmis.

Garsas yra tik viena iš sudedamųjų šou emocinio efekto dalių, tikslas yra įtraukti žiūrovą į pasirodymą ir tapti jo dalimi, provokuojant visus įmanomus pojūčius.