Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

„DOMINO“ TEATRO SPEKTAKLIS „PATS GERIAUSIAS ŠOU“

Spektakliai

Mieli DOMINO teatro žiūrovai,

atsižvelgdami į Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2021 m. balandžio 16 d. priimtą nutarimą pratęsti karantiną Lietuvoje ir nustatytus apribojimus renginiams, susijusius su atstumais tarp renginio lankytojų, ir į per didelį bilietus įsigijusių žiūrovų skaičių, negalime tinkamai suorganizuoti renginio ir norime pranešti, kad spektaklis „Pats geriausias šou“, turėjęs įvykti 2021 m. gegužės 8 d. 18 val. Šiaulių kultūros centre (atkeltas iš 2020 m. balandžio 5 d., vėliau perkeltas į spalio 27 d.) yra perkeliamas 2021 m. rugsėjo 7 d. 18 val.

Žiūrovai į 2021 m. rugsėjo 7 d. 18 val. spektaklį bus įleidžiami su tais pačiais bilietais – papildomai jų keisti nereikės.

Jeigu data, į kurią perkeliamas renginys, Jums netinka, bilietą per 60 dienų nuo perkelto renginio vėlesnės datos paskelbimo galite iškeisti į atitinkamos vertės kuponą, kuriuo galėsite pasinaudoti pirkdami bilietus į kitus DOMINO teatro renginius. Kuponas suteikiamas kiekvienam bilietui atskirai ir galioja 12 mėn. nuo jo išdavimo datos. Jeigu per 12 mėn. kupono nepanaudosite, galėsite per 14 dienų nuo kupono galiojimo pabaigos kreiptis ir susigrąžinti pinigus.

Jeigu pageidaujate savo bilietus iškeisti į kuponą, prašome ne vėliau kaip iki birželio 21 d. kreiptis el. p. adresu [email protected]. Atkreipiame dėmesį, kad kuponas bus atsiunčiamas per 30 dienų nuo prašymo atsiuntimo.

Kilus papildomiems klausimams, prašome kreiptis individualiai el. paštu [email protected] 

Atsiprašome už nepatogumus.

Kviečiame DOMINO teatro naujienas sekti mūsų „Facebook“ puslapyje: DOMINO_FACEBOOK bei interneto svetainėje: www.dominoteatras.lt.

Būkime sveiki!

DOMINO teatro administracija

 

Dėmesio – tai ne įprastas teatro spektaklis. Tai visiškai kitas žanras – šou, PATS GERIAUSIAS ŠOU. Tai, ko dar nematėte ir tikrai niekur kitur nepamatysite!

„Pats geriausias šou“ priverčia ir nuoširdžiai kvatoti, ir šyptelti iš kandžios ironijos, juoktis ne tik iš aktorių, bet ir iš žiūrovų. Scenoje matysite geriausią madų šou, įspūdingus magijos triukus, aukšto lygio solo, kolektyvinius dainų ir šokių pasirodymus bei nepripažintų talentų šou.

Aktoriai pasirodys netikėtuose amplua, juoksis, barsis, apsinuogins, jei to pareikalaus publika, išpažins savo nuodėmes. Galiausiai atskleis paslaptį, kaip jiems pavyko tapti pačiais geriausiais.